Over Ines Blagovic Nyanama

Hulpvragen en aanbod

Counseling vindt normaal gesproken één keer per week plaats en kan in het Nederlands, Engels of Sloveens. Echter, afhankelijk van je behoeften kunnen we het aantal gesprekken aanpassen als dat nodig is. De counselingcyclus omvat een kennismakingsgesprek en een professioneel gesprek als onderdeel van de volgende gesprekken. Het laatste gesprek wordt gevolgd door een evaluatie van het counselingproces.

Mogelijke problemen waarbij ondersteuning nuttig kan zijn

Stressvolle levenssituaties (ziekte, overlijden van dierbaren, echtscheiding, verlies van een baan, enz.)

Tarieven en vergoedingen

Individuele therapie (fysiek of online in overleg)

                Duur sessie: 60 minuten

                Prijs 65 euro

Relatietherapie

                Duur sessie: 90 minuten

                Prijs 95 euro

Online sessies moeten vooraf worden betaald. De betaling voor fysieke sessies gebeurt altijd op het einde van de sessie.

Betalen kan contant (alleen voor fysieke sessies) of met bancontact.

Zoals je weet is er tegenwoordig een enorme vraag naar psychologische hulp. Daarom vragen we je als een sessie niet past, minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen via e-mail (inesblagovic@kriekenbos.be). Dit geeft anderen de kans om een sessie te reserveren. Als je niet op tijd afzegt, zullen we de sessie in rekening moeten brengen.

Er zijn verschillen tussen mutualiteiten wat betreft vergoeding of compensatie voor psychologische hulp. Het is dus zeker niet vanzelfsprekend om deze vraag zomaar te beantwoorden. Op de website vind-een-psycholoog.be vind je een duidelijk overzicht per ziekenfonds. Hieronder vind je een link (*) om de website te bezoeken:

(*) vergoeding psycholoog – overzicht per mutualiteit

Afspraak maken