Wanneer is de praktijk open?

De praktijk is geopend iedere werkdag van ’s morgens 9u tot ’s avonds 19u30.

Ben je nieuwe patiënt op zoek naar een nieuwe huisarts?

Je bent welkom in de praktijk. Wat breng je mee? Je brengt je schema van alle pilletjes die je neemt mee (vraag het desnoods aan je apotheker). Zeg me waar je allergisch tegen bent. Ik heb van jou een geschreven lijstje nodig van alle ziektes die je hebt of gehad hebt, van alle operaties en van alle ongevallen die je gehad hebt. Eventueel ook de ontslagbrief van je laatste ziekenhuisopname. Hou er wel rekening mee dat huisbezoeken voorbehouden worden aan mensen die hier in de buurt wonen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Via de rode knop onderaan uw scherm. Kies voor afspraak 1 persoon en dan kan u de agenda zien. U kan kiezen voor een FYSIEK consult in de praktijk, of een TELE consult waarbij u terug gebeld wordt. Nadien moet u een registratie formulier invullen. Vergeet het vinkje niet te plaatsen. Hebt u koorts, hoest of niest, keelpijn of verkoudheid, en bij diarree, dan boekt u een TELE consult. Behalve voor baby’s, peuters of kleuters met koorts, die mogen wel op FYSIEK consult komen zonder eerst een TELE consult te boeken.

Is er ook vrije consultatie?

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 12uur en 12u30. Is er al 3 man aanwezig in de wachtzaal dan wacht u buiten of in uw auto of komt u later terug. Opnieuw, bij koorts, hoesten, keelpijn of verkouden en ouder dan 6 jaar, komt u niet op vrije raadpleging.

Wanneer is de dokter telefonisch bereikbaar?

Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar. Wel kan u altijd een TELE consult boeken om terug gebeld te worden om uw vraag te kunnen stellen. Voor levensbedreigende zaken belt u zelf 112 of de wachtdienst op 1733.

Om mijn aandacht aan de patiënt waar ik mee bezig ben te kunnen geven, vraag ik met aandrang NIET te bellen voor het maken van een afspraak: die boekt u zelf online of u komt op de vrije raadpleging. Ook belt u niet voor een bloedresultaat of een uitslag van een RX. Ik bel u hiervoor zelf op.

Huisartspraktijk Kriekenbos | Leeuwerikenstraat 104, 3001 Heverlee | 016/400 456 | Geconventioneerd

Close Menu