Wanneer is de praktijk open?

De praktijk is geopend iedere werkdag van ‘s morgens 9u tot ‘s avonds 19u30. Wel is er momenteel geen vrije raadpleging en dient u eerst via de rode knop beneden in uw scherm een TELE consult of een FYSIEK consult te boeken. De FYSIEKE consulten zijn strikt voorbehouden aan patiënten die GEEN van de volgende symptomen vertonen: koorts, hoesten, niezen, verkouden, keelpijn of diarree. Dit om beide patiëntengroepen strikt uit elkaar te houden. Zie de blogs “NIEUWS” waar u de meest recente info vindt. (homepage, tab NIEUWS)

Ben je nieuwe patiënt op zoek naar een nieuwe huisarts?

Je bent welkom in de praktijk. Wat breng je mee? Je brengt je schema van alle pilletjes die je neemt mee (vraag het desnoods aan je apotheker). Zeg me waar je allergisch tegen bent. Ik heb van jou een geschreven lijstje nodig van alle ziektes die je hebt of gehad hebt, van alle operaties en van alle ongevallen die je gehad hebt. Eventueel ook de ontslagbrief van je laatste ziekenhuisopname. Hou er wel rekening mee dat huisbezoeken voorbehouden worden aan mensen die hier in de buurt wonen.

Wanneer is de dokter telefonisch bereikbaar?

Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar. Zie blog “Werking van de praktijk vanaf 4 mei 2020”. Wel kan u altijd een TELE consult boeken om terug gebeld te worden. Voor levensbedreigende zaken belt u zelf 112 of de wachtdienst op 1733.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Via de rode knop onderaan in uw scherm. Eerst vult u het registratie formulier in. Dan kan u een online een FYSIEK consult boeken. Doch enkel als u geen koorts heeft, niet hoest of niest, geen keelpijn heeft, niet verkouden bent en geen diarree hebt gehad. Wat altijd kan is een TELE consult boeken. Ik bel u dan op en samen spreken we verder af. Dit kan een verzending van attesten of voorschriften per e-mail zijn in uw HELENA brievenbus (zie homepage tab “HELENA”), een afspraak in de praktijk, een huisbezoek of een directe verwijzing met verwijsbrief per e-mail.

Is er ook vrije consultatie?

Op instructie van de overheid is er tot nader order geen vrije consultatie meer.

Huisartspraktijk Kriekenbos | Leeuwerikenstraat 104, 3001 Heverlee | 016/400 456

Close Menu