Waar is onze praktijk gelegen?

Je vindt onze praktijk in de Leeuwerikenstraat nr. 104 te Heverlee.

Vanuit Leuven kan je rijden via de Naamsesteenweg tot voorbij de spoorweg. Dan neem je de eerste straat links, de Hertogstraat. Je kruist de Groenstraat en daar achter neem je linksaf, de Leeuwerikenstraat. Die volg je tot bijna op het einde, onze praktijk ligt aan de rechterkant.

Vanuit Leuven kan je ook de Geldenaaksebaan nemen. Je rijdt voorbij de eerste verkeerslichten onder de spoorwegbrug door en neemt iets verder aan de tweede verkeerslichten rechtsaf, de Pakenstraat. Dan neem je de vierde straat rechts, de Leeuwerikenstraat. Onze praktijk ligt een beetje verderop aan de linkerkant.

Met de lijnbus neem je bus nummer 4, 5 of 6. Je stapt af aan de halte ‘Leeuwerikenstraat’ bij het kerkgebouw. Er vertrekt elke 15 minuten een bus vanuit het station van Leuven. Wandelafstand vanaf de halte tot aan onze praktijk bedraagt 65m.

Waar kan ik parkeren?

Je kan vrij parkeren met de wagen zonder te moeten betalen of zonder de blauwe kaart te moeten leggen in de Leeuwerikenstraat, de Withoflaan of de Duinberglaan. Je vindt er altijd parkeerplaats dichtbij de praktijk.

Vlak voor de praktijkdeur is er mogelijkheid om even te stationeren met de wagen om zieke mensen in en uit te laten stappen.

Is de praktijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ons praktijkgebouw is vlot toegankelijk voor rolstoelen, voor kinderbuggy’s en voor rollators. Er is ook sanitair aanwezig dat toegankelijk is met de rolstoel.